05/07/2013

ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ισχύος 9,8kW

 

Συνδέθηκε με επιτυχία στο δίκτυο της ΔΕΗ από την ''ηλιακή τεχνική''  Φωτοβολταϊκός σταθμός ισχύος 10kW σε στέγη στην Αναρράχη του νομού Κοζάνης. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρίας REC και inverter της Δανέζικης εταιρίας DANFOSS.

Χρησιμοποιήθηκαν βάσεις στήριξης αλουμινίου με 25ετή εγγύση και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρίας Schneider ELectric-ΑΒΒ.Το ετήσιο οικονομικό όφελος εκτιμάται στα 3.242€ ανά έτος βάση σύμβασης με τη ΔΕΗ Α.Ε


 15/06/2013

AΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ισχύος 9,8 kW

 

Η ''ηλιακή τεχνική'' ανέλαβε τη μελέτη-κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 9,8 kW σε στέγη οικίας στην Αναρράχη του Δήμου Εορδαίας. Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το τρίτο δεκαήμερο του Ιουνίου 2013. Τα Φ/Β πλαίσια που θα χρησιμοποιηθούν θα είναι της εταιρείας REC και συγκεκριμένα το μοντέλο 245 PE . O inverter θα είναι της Δανέζικης εταιρείας DANFOSS.

Οι βάσεις στήριξης έχουν 25 ετή εγγύηση και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός θα είναι της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο Schneider Electric.


 

31/05/2013

ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ  ισχύος 10kW

 

Συνδέθηκε με επιτυχία στο δίκτυο της ΔΕΗ από την ''ηλιακή τεχνική''  Φωτοβολταϊκός σταθμός ισχύος 10kW σε στέγη στην Πτολεμαΐδα. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρίας RENESOLA και inverter της Δανέζικης εταιρίας DANFOSS.

Χρησιμοποιήθηκαν βάσεις στήριξης αλουμινίου με 25ετή εγγύση και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρίας Schneider ELectric.Το ετήσιο οικονομικό όφελος εκτιμάται στα 3.235€ ανά έτος βάση σύμβασης με τη ΔΕΗ Α.Ε

 


 

22/05/2013

ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ  ισχύος 10kW

 

Συνδέθηκε με επιτυχία στο δίκτυο της ΔΕΗ από την ''ηλιακή τεχνική''  Φωτοβολταϊκός σταθμός ισχύος 10kW σε στέγη οικίας στην Κοζάνη. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρίας RENESOLA και inverter της Γερμανικής εταιρίας KOSTAL.Χρησιμοποιήθηκαν βάσεις στήριξης αλουμινίου με 25ετή εγγύση και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρίας ΑΒΒ.Το ετήσιο οικονομικό όφελος εκτιμάται στα 3.150€ ανά έτος βάση σύμβασης με τη ΔΕΗ Α.Ε


 

17/05/2013

ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ  ισχύος 10kW

 

Η ''ηλιακή τεχνική'' ολοκλήρωσε την κατασκευή και σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ, Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 10kW σε οικία στον Βαθύλακο  στο νομό Κοζάνης. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρίας RENESOLA και inverter της Γερμανικής εταιρίας SMA.

Χρησιμοποιήθηκαν βάσεις στήριξης αλουμινίου με 25ετή εγγύση και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρίας ΑΒΒ.

 

 


16/04/2013

AΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ισχύος 10kW

 

Η ''ηλιακή τεχνική'' ανέλαβε τη μελέτη-κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 10kW σε στέγη οικίας στον Βαθύλακο του νομού Κοζάνης.Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το τρίτο δεκαήμερο του Απριλίου 2013 και θα χρησιμοποιηθούν τα κορυφαία πλαίσια RENESOLA JC250M-VIRTUS II.

O inverter θα είναι της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας SMA. Οι βάσεις στήριξης έχουν 25 ετή εγγύηση και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός θα είναι της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο ABB.

 


 

03/04/2013

AΝΑΛΗΨΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΥ ΣΤΑΘΜΟΥ ισχύος 10kW

 

Η ''ηλιακή τεχνική'' ανέλαβε τη μελέτη-κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 10kW σε στέγη οικίας στην Κοζάνη.Οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου 2013 και θα χρησιμοποιηθούν τα κορυφαία πλαίσια RENESOLA JC250M-VIRTUS II.

O inverter θα είναι της κορυφαίας Γερμανικής εταιρίας KOSTAL. Οι βάσεις στήριξης έχουν 25 ετή εγγύηση και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός θα είναι της κορυφαίας εταιρίας στο χώρο ABB. 

 


15/02/2013

ΝΕΟΣ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ισχύος 10kW

Η ''ηλιακή τεχνική'' ανέλαβε τη μελέτη-κατασκευή και συντήρηση Φωτοβολταϊκού σταθμού ισχύος 10kW σε οικία στην Πτολεμαΐδα. Οι εργασίες θα ξεκινήσουν το δεύτερο δεκαήμερο του Απριλίου 2013 και θα χρησιμοποιηθούν τα πλαίσια RENESOLA JC250M-VIRTUS II σε συνδυασμό με της κορυφαίο inverter SIEMENS SINVERT PVM 10.

Οι βάσεις στήριξης έχουν 25 ετή εγγύηση και ο ηλεκτρολογικός εξοπλισμός θα είναι της εταιρίας Schneider Electric.

 


21/10/2012

ΣΥΝΔΕΣΗ ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ συνολικής ισχύος 20kW

 

Η ''ηλιακή τεχνική'' ολοκλήρωσε την κατασκευή και σύνδεση στο δίκτυο της ΔΕΗ, Φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 20kW αθροιστικά σε οικίες στον Πολύμυλο και στην Πτολεμαΐδα στο νομό Κοζάνης. Για την κατασκευή χρησιμοποιήθηκαν φωτοβολταϊκά πλαίσια της εταιρίας REC και Canadian Solar αντίστοιχα και οι Inverter της Γερμανικής εταιρίας KOSTAL.Χρησιμοποιήθηκαν βάσεις στήριξης της εταιρίας DEAL SOLAR με 25ετή εγγύση και ηλεκτρολογικός εξοπλισμός της εταιρίας Schneider Electric.

 


 

 

 

 

Free business joomla templates